Msn us

Isoa kyrpää tallink express hotel kokemuksia

Huoneessa on myös avattava vuodesohva, johon saa lisävuoteeen aikuiselle tai kahdelle lapselle (alle 12v.). Allergiahuoneissa ei ole kokolattiamattoa. Hotellissa on 163 viihtyisä huonetta ja standard huoneiden lisäksi hotellista löytyy allergiahuone, invahuone ja perhehuoneita. . Monia tärkeitä nähtävyyksiä löytyy lyhyen kävelymatkan pässä. Perhehuone myydän 3-5 henkilölle (2 aikuista ja 1-3 lasta). Hotellin plussana oma Tempo-ravintola jossa aamiais-/lounas- ja illallisbuffet, henkilökunta ja palvelut hyvällä tasolla! Lisäksi kahvila-ravintolalla on lounas- ja illallismenu sekä lounasaikaan suosittu keittobuffet tai buffetlounas.

Tallink express hotel (Tallinna): Isoa kyrpää tallink express hotel kokemuksia

Hotellissa on ilmainen WiFi ja 24h-vastaanotto. Huoneeseen saa yhden lisävuoteen levitettävästä nojatuolista. Aulassa on myös uusi olut-hanabaari, jossa voit maistella erilaisia oluita lisämaksusta. Suuri rantaportti, vanhankaupungin sisänkäynti, on 5 minuutin pässä hotellista. Huoneissa ei ole ilmastointia. Remontista huolimatta saimme pyynöstä hiljaisen huoneen. Vastaanotto ja aula ovat uudistettu kevällä 2019. Hotellista voi vuokrata polkupyöriä ja hotellin aulasta löytyy asiakkaille ilmainen internetpiste.

Videos

Hot girl masturbating by hotel pool. Huoneet: Standard huone, huoneissa on kaksi erillistä sänkyä ja huoneen koko on noin. Huoneen koko on noin 14-16. Icon-list-desk, invahuone, kaikissa invahuoneissa on parivuode. Invahuoneet sijaitsevat lähellä hissejä ja porraskäytävä. Hotelin sijainti on erinomainen: kävelen päsee rannan pitkin lennusadam museoon ja voisi vaikka kiertä Kalamajaa alueen, myöskin lähellä on pysäkki ja ratikkalla voisi mennä molempiin suuntiin Kaubamajaan tai Telliskivi/ kauppakeskukseen Balti Jaam. Perhehuone, perhehuoneissa on parivuode ja avattava vuodesohva, jolla voi nukkua 1-2 lasta (0-17.). 2016 uudistettu 130-paikkainen kahvila-ravintola Tempo, jossa tarjotaan buffet-aamiaista.

Tallink Express Hotel: Isoa kyrpää tallink express hotel kokemuksia

Hotellissa on helmikuussa. Huone avara, ikkuna voi avata ja tuuletta, muuten sisäilma ollut ok ja muuten huone on siisti, vuodet leveät ja mukavat. Hotelli isoa kyrpää tallink express hotel kokemuksia sijaitsee matkustajasataman alueella, noin 10 minuutin kävelymatkan pässä vanhastakaupungista. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen. Huoneen oven leveys on 78 cm ja kylpyhuoneen oven leveys.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *